Debrecen-Széchenyi kerti


Református Egyházközség

„Gyönyörködöm a te igédben, mint aki nagy nyereséget talált.” (Zsolt 119,162)

Új bibliakörök beindítását tervezzük gyülekezetünkben:

Fiatal felnőttek bibliaköre

„Kik vagyunk mi – reformátusok?” Havonta egyszer, 18 és 45 év közötti korosztály bevonásával indulna ez a kör. Identitásunk és aktuális kérdések megbeszélése keresztyén szemüvegen keresztül; ha valaki éppen átlépte a 45. életévét, de szívesen csatlakozna, szeretettel várjuk!

Fiatal házasok köre

0 év és az ezüstlakodalom között álló házaspárokat szólítjuk meg elsősorban. A keresztyén házasság örömei és kihívásai, illetve a szülői feladatok sokféleségének átbeszélése biblikus és életszerű példák segítségével; havonta egyszer.

Az alkalmak, időpontjuk, rendszerességük szervezés alatt állnak, de már most is szívesen fogadjuk az érdeklődők jelentkezését, hogy a bibliakörök beindítása előtt legyen lehetőség közös megbeszélésre. Továbbá arra is, hogy esetleg az eddig nem említett „rétegalkalmakról” egyeztessünk.

Események

Rendszeres alkalmaink

Vasárnap:

10:00 óra: istentisztelet
10:00 óra: gyermek-istentisztelet

Szerda:

18:00 óra: imaközösség

Csütörtök:

18:00 óra – Bibliaiskola

Péntek:

16:00 óra: Konfirmációs óra
17:30 óra: Kóruspróba
18:00 óra: Ifjúsági bibliaóra

Idősek klubja:

hétköznaponként 9:00 – reggeli áhítat

Hirdetések

Információáramlás papírmentesen!

Kedves Gyülekezeti Tagunk!

Lehetőséget kívánunk biztosítani gyülekezetünk tagjainak arra, hogy a jövőben Aranycsengettyű című heti kiadványunkat, valamint a ünnepeink előtti Ünnepi körleveleket közvetlenül E-mai címükre kapják meg elektronikus formában.

Ezzel a lépéssel szeretnénk azt biztosítani, hogy mindannyian időben értesüljenek a közelgő eseményeinkről, valamint a gyülekezetünkben történtekről.

Természetesen ezzel a lépéssel környezetünket is óvjuk, és ebben a nehéz gazdasági helyzetben a nyomtatással valamint az elküldéssel járó kiadásainkat is igyekszünk csökkenteni.

Nagy szeretettel bátorítunk mindenkit ennek az új lehetőségnek az igénybevételére!

A lakcím megadása nem kötelező, de segíti a felíratkozás azonosítását!
Kérjük válasszon a lehetőségek küzül,hogy milyen híreket szeretne megkapni!
A Küldés gombra kattintással beleegyezem, hogy a Debrecen-Széchenyi kerti Református Gyülekezet Az E-mail címemre elektornikus leveleket küldjön.