III. Vakációs Bibliahét gyermekeknek

Időpontja:
2023. június 26. (hétfő) és július 2. (vasárnap).
Az elmúlt évben tapasztalt nagy létszámú résztvevő és az idén érzékelt intenzív érdeklődés miatt, a korábbiaktól eltérően szükséges azt hangsúlyozni, hogy a gyerekhetünk célcsoportja elsősorban az általunk tanított és hozzánk tartozó hittanos gyerekek, akik közül is 100 főben kénytelenek vagyunk maximalizálni a végső létszámot.
Részvételi díj: 3.600.-Ft/fő/nap (a teljes hét 18.000.- Ft), amelyben benne van a háromszori étkezés; testvérpár esetén a 2.-k gyereknek félárú, nagycsalád esetén a 3.-k gyereknek ingyenes a részvétel.
Jelentkezési határidő: Első szakaszban a hittanosainknak és egyháztagjainknak 2023. június 5. (hétfő). Második szakaszban a további érdeklődőknek 2023. június 18. (vasárnap), vagy a 100 fő elérése. A nem hozzánk tartozó gyerekek várólistára kerülnek (előleget ők nem fizetnek), csak majd akkor, amikor értesítettük őket a létszám alakulásáról.
Jelentkezni személyesen, jelentkezési lappal és a részvételi díj befizetésével lehetséges hétköznapokon 8 és 15.30 között a lelkészi hivatalban.
Erre a hétre önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, s megszólítunk olyan támogatókat, akik természetbeni adományokkal (gyümölcs, jégkrém), vagy más formában kívánják segíteni táborunkat.