Hirdetések

Gyülekezeti hirdetések

III. Vakációs Bibliahét

Időpontja: 2023. június 26. (hétfő) és július 2. (vasárnap). Szeretettel várjuk a gyerekeket óvodás kortól 8. osztályos korig! A határidőkről és a költségekről később tudunk pontosabb tájékoztatást adni elsősorban a vasárnapi istentiszteleteinken és az internetes elérhetőségeinken.

Gyülekezeti tisztújítás 2023

a) Köszönjük szépen mindenkinek az aktivitását, amely az egyháztagsági jelentkezések és befizetések ügyében történt! Gyülekezetünk alkalmain, különösen az istentiszteleteken szép számmal vesznek részt a testvérek, amiért hálásak vagyunk. Döntő többsége a jelenlévőknek már egyháztag, ami azt jelenti, hogy a gyülekezetünk adatbázisában, a Választói Névjegyzékében megtalálhatóak.Tudjuk, hogy egy gyülekezetnek az ereje nem feltétlenül a létszámában van,…

Családi istentisztelet

Jövő vasárnap, január 29-én családi istentiszteletre hívjuk a gyülekezetünk tagjait, amelynek két különlegessége lesz. Az egyik, hogy a karácsonyi rajz- és fotópályázat eredményhirdetésére kerül sor, a másik pedig, hogy a GPS zenekarunk fogja vezetni a dicsőítést.

200 éves a Himnusz

Ma 200 éve annak, hogy Kölcsey Ferenc Szatmárcsekén befejezte a Himnusz című költeményét. Magyar népünk azóta – éljen a világ bármely pontján – ennek a csodálatos alkotásnak a segítségével fejezi ki összetartozását és az egy Istenben való hitét. Adjunk érte hálát és becsüljük meg!

Gyületekezeti hírlevél

Különösen a járványhelyzet idején tapasztaltuk meg, hogy mennyire fontos időben és pontosan tájékoztatni gyülekezetünk tagjait. Erre eddig pusztán a postai levelezés adott lehetőséget. Az elmúlt időszakban az elnökségben, néhány hete pedig a technikusi bizottság megbeszélésein újra előkerült ez a kihívás. Szeretnénk egy digitális adatbázist készíteni gyülekezetünk tagjainak elérésére és tájékoztatására, amelynek előnye, hogy gyors, biztonságos,…

Idősek klubja

Az idősek klubjának 12 tagjával és 2 munkatársunkkal kedden délelőtt a Debreceni Református Kollégiumban jártunk. Több kiállítást is megnéztünk és sokat tanultunk az ősi Kollégium régi és közeli múltjáról. Hallgassuk meg az erről szóló beszámolókat és tekintsük meg együtt a fényképeket.

Védekezés a COVID miatt

Sajnálatos módon a COVID esetszámok újra emelkedni kezdtek. Gyülekezetünk elnöksége figyelemmel kíséri a helyzet alakulását, és szükség esetén dönt a megfelelő védelmi intézkedésekről. Addig is kérjük, hogy akik betegnek érzik magukat, vagy fertőző beteget ápolnak, a teljes gyógyulásig maradjanak otthon, aki pedig még nem tette, éljen az ingyenes védőoltás lehetőségével.