Jövő heti alkalmaink

Jövő heti alkalmaink közül a szokott időben megtartjuk a reggeli áhítatokat és a szerdai imaórát; csütörtökön este 6 órakor bibliaórát, pénteken este 6 órakor pedig ifjúsági bibliaórát tartunk. Szeptember 24-én vasárnap családi istentiszteletet tartunk. Ez a „Vakációs Bibliahét After-party”, ahol kicsit visszatekintünk a nyári gyerektáborra, ami tulajdonképpen egy hittanos évnyitónak felel meg. Igét hirdet Nagy Bettina, a dicsőítést vezeti a GPS zenekarunk.

A csütörtöki bibliaóránk témája a Presbiterek a gyülekezetben – Most akkor mit is kell itt csinálni, azaz a presbiteri feladatokról, nem csak presbitereknek…
Presbiterválasztásra készülve két hete megválasztotta a presbitérium a választói bizottságot, akik ezután fogadalmat tettek. Azóta a bizottság elvégezte a feladatát és a presbitérium felé felterjesztette a jelöltek listáját. Mint ismert, a presbiterválasztás időpontja 2023. október 1-én (vasárnap) lesz.
A választáson – ahogy azt januárban és februárban is hirdettük – csak azok a testvéreink vehetnek részt, akik az év elején elfogadott és az egyházmegyei elnökség által ellenjegyzett választói névjegyzékben benne vannak. (Természetesen az istentisztelet nyilvános és az eredményhirdetés is ekkor történik meg.)
A kijárat mellett átvehető az a boríték, amelyben gyülekezetünk tagjai személyre szólóan megkapják azt a „KÖRLEVELET”, amelyben a választás menete le van írva.
Szeretettel kérjük a testvéreket, hogy a sajátjukat mindenképpen vegyék át, és ha lehetséges a szomszédokét is vigyék magukkal. Köszönjük!