Beszámoló a segítségnyújtásról

Február 24-én hajnal óta hazánk szomszédságában harcok dúlnak, emberéletek vesznek el és kerülnek veszélybe. A mi közösségünk a kárpátaljai testvérgyülekezetünk Csonkapapi számára célzottan gyűjt adományokat.

2022 március 17-én csütörtökön Szeghljanik Péter lelkipásztor személyesen látogatott meg minket és vette át az újabb adományokat. Sikerült megvenni az új szárítógépet, továbbá a következő nagyobb mennyiségű élelmiszereket adtuk át a számukra: 40 kg turista szalámi, 15 kg szárazkolbász, 108,5 kg tészta, 240 db konzerv, 22 l étolaj, 26 kg rizs. Fertőtlenítőszereket, mosószert és ruhaneműt is sikerült gyűjtenünk, továbbá újabb 200.000 forinttal járultunk hozzá a gyógyszerek beszerzéséhez.
A csonkapapi gyülekezet tagjainak nevében is köszönetet mondunk mindenkinek, akik tartós élelmiszert és/vagy pénzt adományoztak a nehéz sorsban lévők megsegítésére!
Az akciót folytatjuk, mert a jelenlegi helyzetet látva „hosszútávú” segítségadásban kell gondolkodni. A következő szállítmányban – ha lehetőségünk van rá – tészta, rizs és étolaj mellett további anyagi támogatásra lenne szükség.

Köszönjük mindenki segítségét!

Debrecen, 2022. március 20.

a Debrecen-Széchenyi kerti Református Egyházközség elnöksége

Hasonló írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük